Samsung Experience Service Icon

Samsung Experience Service

5M31 MB4.86
Vertrauenswürdige App
Download

Beschreibung von Samsung Experience Service

Deze app is standaard vooraf geladen op Samsung Galaxy-apparaten. Hiermee kunt u meerdere Samsung-apps, zoals Samsung Health, Samsung Pay, Galaxy Apps, Samsung Members en SmartThings, gebruiken met de inloggegevens voor uw Samsung account. Het bevat ook een service voor gebruikersverificatie.

Met gedeelde groepen van Samsung Cloud en Samsung account kunt u ook allerlei verschillende inhoud delen via vooraf geladen Samsung-apps zoals Agenda, Samsung Notes, Reminder, Galerij en Contacten.

Samsung Experience Service biedt een sneller en handiger verificatieproces voor gebruikers via continue updates. Het biedt ook een functie waarmee u verschillende Samsung-apps kunt verbinden met Samsung-producten.

Samsung Experience Service biedt de volgende hoofdfuncties:

-. De mogelijkheid om met uw Samsung account in te loggen bij Samsung-apps
-. De functie Groepen delen van Samsung account
-. Profiel delen in de app Contacten
-. Gedeelde albums in de app Galerij
-. Familieagenda in de app Agenda
-. Gedeelde notitieboeken in de app Samsung Notes
-. Familieherinneringen in de app Reminder

* Wijzig de instellingen voor uw Samsung account door naar Instellingen te gaan en Profiel te selecteren bovenaan het scherm.
* Opmerking:

-. De functies die de leden van uw groep kunnen gebruiken om inhoud op hun apparaat te delen, kunnen verschillen op basis van de versie van de app Samsung Experience Service. De nieuwe functie die wordt gebruikt voor het delen van inhoud tussen familieleden, is beschikbaar via de laatste versies van de apps Agenda, Samsung Notes en Reminder.
-. Versies van Samsung Experience Service
10.0 of eerder: maak een familiegroep en algemene groepen en gebruik de functie Gedeelde albums in de app Galerij.
10.1 of later: gebruik Familieagenda, Herinneringen familie en Gedeelde notitieboeken voor uw familiegroep en Gedeelde notitieboeken voor algemene groepen.

* Als Samsung Experience Service is uitgeschakeld of vereiste updates niet zijn geïnstalleerd, werken bepaalde functies van Samsung-apps mogelijk niet correct.

Mehr zum Thema

Nutzerbewertung

Diese Bewertungen und Ratings stammen von Aptoide Nutzern, damit Sie ihre eigene hinterlassen können installieren Aptoide.

4.86
0
5
33
4
1
3
0
2
0
1
1

Garantiert Gute App

Diese App hat die Sicherheitstests gegen Viren, Malware und andere Schadattacken bestanden und enthält keine Bedrohungen.

Nutzerrezessionen

Apps wie Samsung Experience Service

Samsung Experience Service - APK Informationen

APK Version
10.6.02.3
Kompatibilität zu Android
Android 8.1.0+ (Oreo)
Entwickler
Samsung Electronics Co., Ltd.